top of page
MIJN LEVENSPAD

net zo uniek
als die van jou

Mijn naam is Silvie en sinds 2018 leef ik mijn droom. Vanaf dat jaar sta ik met mijn eigen bedrijf ‘Stay YourSilf’ ingeschreven bij de KVK. Na een lange zoektocht heb ik mijn bestemming gevonden. Mensen in hun kracht zetten is de reden waarvoor ik hier op aarde ben en dat doe ik met al mijn liefde en licht.

Net als ieder ander kent ook mijn leven diverse hobbels. Die van mij bestonden voornamelijk uit; hooggevoeligheid, onbegrip en eenzaamheid. Ik kon niet mee in de samenleving met een lange zoektocht naar mijn ware aard tot gevolg...

IK WEET ALS GEEN ANDER

hoe het is om je verdwaald te voelen

Stay YourSilf -logo varianten-RGB-15_edi

Mijn hele leven heb ik eigenlijk moeite gehad met het prestatiegerichte systeem. Ik kon moeilijk mee met de menigte en moest stoppen op diverse scholen, simpelweg omdat ik als gevoelsmens niet paste. 

Als kind was ik al gevoelig maar niet in verbinding met mijn (innerlijk) kompas. Toen ik verdwaalde in het grote mensenland,  kwam ik op diverse spirituele plekken maar God bracht me uiteindelijk thuis. Bij Hem. Alles viel op zijn plek, niet makkelijk wel de moeite.

Het is daarom dat ik geloof in ieder mens en ieder pad serieus neem. Mijn kompas leid me nu de weg. Ik weet als geen ander hoe het is om verdwaald te zijn. Het is daarom dat ik nu weet waarom ik hier ben, ik ben hier voor jou. Om jou te gidsen, bij te staan zodat je uiteindelijk zelf weer verder kun. Met en in vertrouwen. 

IMG_5753.jpg.jpeg
websitequote.png
Stay YourSilf -logo varianten-RGB-15_edi

everyone else

is already taken

WE NEMEN MEE...

een rugzak
vol tools

2017

Inzigd

NLP basiscursus

2018 - 2021

SIO Nederland

PET- therapeut

2021 - 2022

Zonnevlecht opleidingen

2022

Duplo in beeld

Meditatie trainer

Systemisch werk

CATvirtueelschild2023.png
GATVirtueelschild2023.png
IMG_2451.jpg
Stay YourSilf -logo varianten-RGB-15_edi
knapzak
bottom of page